Nu i coronatider är det få som kan och vill ta sig till badhuset för att simma. Men du kan göra det både enkelt och bekvämt för dig genom att skaffa en egen swimmingpool och simma dig i form i den. Hela familjen kan använda den, du kan ha poolfester och du får träning året runt.

Nog kommer du ihåg badhuset som barn där du och skolklassen simmade och lekte i. Att gå till badhuset var så spännande, inte minst på grund av hopptornen och rutschkanorna, kanske även vågbadet. Nu när du är vuxen är det lite mindre trevligt med andra badgäster som du inte känner. Med en swimmingpool slipper du alla andra och kan rå om dig själv. Hitta din pool hos Pahlén.

 

Stök i många badhus

Där människor samlas kan det ofta bli stök och på senare år har det kommit in en hel del anmälningar om övergrepp från badhusen. Men i badhusen sprids det även bakterier, vattnet där många simmar i blir lätt smutsigt, barn kissar i det och det är inte alltid lika trevligt som det låter. Dessutom kan du få trängas med många andra badgäster som simmar på samma bana som du, vilket kan sinka dig om du vill crawla och de andra vill simma på något lugnare sätt.

 

Satsa på jetstream

Har du en liten trädgård och inte har plats att installera en ny pool kan du välja en mindre modell med jetstream. Även du som inte har råd med en stor pool kan installera denna funktion som innebär att du simmar mot strömmen, en ström som orsakas av en inbyggd funktion i poolen. Med jetstream kan du simma riktigt hårt mot strömmen även om du simmar på exakt samma plats hela tiden. Det ger dig rejält med motion!