Har du hört det senaste? Ja – det är sant, det kommer att komma en ny version av den populära 80-talsfilmen Dirty Dancing. Oh I hade the time of my life… det kommer att bli så bra. Men frågan är vilka som kommer att spela i filmen?

Det har ryktats om att Bylly Dee Williams som tidigare varit med i The Mambo Kings och Halleluljah, Baby på Broadway och Sarah Hyland som tidigare i musikalen Annie. Även namn som Nicole Scherzinger, Katey Sagal, Debra Messing och Tony Roberts kommer att spela i filmen. Detta är verkligen någonting att se fram emot men än har det inte kommit något premiärdatum, mest troligt kommer det att dröja minst ett år innan filmen når biograferna i Sverige.

Originalsångerna kommer inte vara med

Tyvärr har det nu senast även framkommit att originalsångerna från filmen inte kommer att inkluderas i den nya filmen. Frågan är då vad det kommer att vara istället? Kommer man att göra nya låtar till filmen? Med tanke på att filmen som spelades in på 80-talet men handlade om en tid på 50-talet använde gamla låtar som hade flera år på nacken kan en ju fundera på hur det kommer att vara upplagt denna gång. Kommer det var nutid? Eller kanske kommer filmen att utspela sig på 80-talet? Det finns otroligt många frågetecken och en vill ju självklart ha svaret helst i går. Ett som är säkert är att det kommer bli en spännande film att se. Vi har ju inte sett någonting om Dirty Dancing sedan musikalen om filmen sattes upp i Köpenhamn. Musikalen i Köpenhamn, som ursprungligen är gjord av svenskar, var verkligen en succé och en får ju hoppas att den nya filmen går samma väg.