Om du tycker om att släppa loss på dansgolvet och gillar att synas gäller det att satsa på glitter och glamour. Förbered dig några dagar innan festen genom att fräscha upp huden och köpa in rätt kläder och smink.

För att komma i feststämning finns det många saker att tänka på. Se till att sova bra dagen innan en danskväll för att orka dansa hela natten. Ett annat bra tips är att använda en skinbooster för att fräscha upp huden. En skinbooster består av hyaluronsyra som injiceras under huden. Den bidrar till långvarig återfuktning och ger huden en härlig lyster som får dig att se pigg och fräsch ut.

Glittrande kläder

Om du vill kunna dansa länge får inte dina kläder vara för obekväma eller varma. Satsa på material som andas och som följer din kropps rörelser. En glittrig festtopp kombinerat med bekväma långbyxor eller en sval klänning i glittrigt guld eller silver passar bra på dansgolvet. Viktigast av allt är skorna och här får du tyvärr tänka mer praktiskt än vad som är snyggt. Om du vill dansa i flera timmar får du lämna de snygga stilettklackarna hemma. På dansgolvet gäller bekväma skor skor och inget annat. Trösta dig med att det ändå inte är någon som ser dina skor i vimlet på dansgolvet.

Glittersmink

När du ska skapa en festlook behövs mer smink än ditt vanliga vardagssmink. Belysningen på dansgolv är ofta svag och för att synas behövs starka färger. Välj smink som innehåller glitter för att stråla lite extra i den stora massan. Om du har lätt för att svettas är det bra att välja tåliga, vattenfasta produkter. För att göra succé på dansgolvet är det viktigaste av allt att du kommer till festen med en positiv och avslappnad inställning. Välj kläder och smink som du trivs i och kan dansa länge i.